HAJRÁ VIDI!!!

HAJRÁ VIDI!!!

Az egyesületi Bozsik-program keretein belül hatalmas lehetőséget kaptak iskolánk focistái a tanév első hónapjában.

Szeptember 20-án a budapesti Groupama Arénában (Ferencvárosi TC stadion) megrendezett MOL VIDI – BATE Boriszov Európa Liga csoportmeccset tekint-hették meg, helyesebben szurkolhatták végig a KESE utánpótlásának tagjai a helyszínen.

Csapatunk a lelátón helyét sálakkal, dudákkal felszerelve foglalta el, és nem is félt használni azokat. Sálak lengtek, dudák harsogtak, és kezdődhetett az össze-csapás. A gyerekek lelkesedése nem lankadt még akkor sem, amikor a vendégek az első félidőben megszerezték a vezetést. A VIDI lehetőségeinél, amiből nem volt túl sok a 90 perc során, óriási ováció és tapsvihar tört ki a stadionban, ami erőt adhatott volna a magyar bajnoknak az eredmény megfordításához. A második félidő hajrájában a fehéroroszok megszerezték a második találatot is, amivel megpecsételték csapatunk sorsát.

A mérkőzés sajnálatos módon a magyar csapat vereségével ért véget, ami mindenkinek nagy szomorúságot és csalódást okozott. Azonban szerintem felejthetetlen élményt nyújtott minden gyermeknek a stadion látványa és a nemzetközi kupameccs hangulata. Csapatunk tagjai azóta is emlegetik, hogy milyen jó lenne, ha egyszer ők is ilyen mérkőzésen szerepelhetnének.

Biró Lajos

tanító

error: Content is protected !!