KÖZÉPFOKÚ ANGOL NYELVVIZSGA SIKEREK 2023-BAN

KÖZÉPFOKÚ ANGOL NYELVVIZSGA SIKEREK 2023-BAN

Szinte hagyományként számolhatunk be újabb kiváló eredményekről: Berkó Liliána, Nagy Petra és Szilágyi Szabolcs nemzetközileg is elismert komplex, Gorzás Zoltán pedig szóbeli B2 középfokú angol nyelvvizsgát tett sikeresen a 8. évfolyam végén, a 2023. június 9-13. közötti vizsgaidőszakban. Gyönyörű teljesítményükhöz a Dózsa Iskola teljes tantestülete szívből gratulál!

Nyolcadikosaink példamutató elszántsággal és kitartással vetették magukat a nem mindennapi megmérettetésbe és látogatták szorgalmasan az iskolai felkészítőket. Fontos kiemelni, hogy ezen a szinten már nemcsak szilárd nyelvtudásra, hanem kiterjedt általános tájékozottságra és kiforrott személyes karakterre is szükség van, minek megérése a szülők mellett az iskola valamennyi pedagógusának értékteremtő, odaadó munkáját dicséri. 

Büszkeségre ad okot az elmúlt időszak eredményeinek vizsgálata: 2021 óta évente 3-4 diákunk mérette meg magát eredményesen az angol nyelvvizsgán: csak ez idő alatt 10 sikeres bizonyítvány született: 7 középfokon, 3 felsőfokon. E tendencia egyben azt is jelenti, hogy nem csupán egyedi csodákról, hanem rendszerszintű, tudatos felkészítőmunkáról van szó, mely bizonyítottan képes a vállalkozószellemű, ambiciózus diákok tehetségének kibontakoztatására.

Lilinek, Petrának, Szabinak és Zolinak nemcsak a gyönyörű eredményekhez, hanem a mögöttük álló, s azokat lehetővé tevő hatalmas eltökéltséghez és teherbíráshoz is gratulálunk, mely az élet minden területén boldogulásuk záloga lehet.

Középiskolás éveikhez valamennyi elballagott diákunknak nagyon sok sikert és örömöt kívánunk!

Szabó Gergely

Angoltanár

error: Content is protected !!