Művészeti nevelés a Dózsa iskolában

Művészeti nevelés a Dózsa iskolában

A művészeti iskola sikeres tanévet tudhat maga mögött.

A 2017/2018-as tanévben megtisztelve éreztük magunkat, hogy több felkérést is kaptunk. Így lehetőség nyílt több szereplésre, sokoldalúan tudtunk bemutatkozni és szélesebb zenetörténeti síkokon tudtunk mozogni. Az év eleji ráhangolódásból felocsúdva karácsonyi szereplések sokasága várt bennünket.

Megtartottuk az iskolai karácsonyi ünnepséget, jelen voltunk a rénszarvasnál. A művelődési ház decemberi rendezvényén szerepelhettünk, majd a szülőknek kedveskedtünk egy koncerttel. Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a református templom ünnepi hangversenyén muzsikálhattunk, melyet ezúton is köszönünk.

A tanév második felében folytattuk szorgos munkánkat, majd a Dózsa-gála műsorát színesítettük. Ezután készültünk tanévzáró hangversenyünkre, ahol megmutathattuk mennyit fejlődtünk, mennyit gyarapodott hangszerbéli tudásunk. Az általános iskolai tanévzárón és ballagáson pedig végzős növendékeink búcsúztak el. Ezzel még nem zártuk le a tanévet, hisz június végén újabb koncerttel kedveskedünk a Semmelweis-nap keretében az egészségügyi dolgozóknak.

Bízunk benne, hogy a jövő tanév is ilyen tartalmas lesz.

Végezetül szeretnénk megköszönni a szülők támogatását, illetve a művelődési ház dolgozóinak segítségét, hogy munkájukkal hozzájárultak színvonalas hangversenyeinkhez.

Köszönet az iskola technikai dolgozóinak, akik közreműködtek a hangszerek szállításában.

Nem utolsó sorban köszönet Tatai Tibornak, aki biztosította az iskolai rendezvények hangerősítését, és segített tanácsaival, hogy könnyűzenei produkcióink is sikeresek legyenek.

Mindenkinek kellemes pihenést kívánunk!

Kurucz Krisztina

zenepedagógus

error: Content is protected !!