Cirkusz a javából! (a javának)

Cirkusz a javából! (a javának)

Évek óta szinte hagyomány már a cirkuszlátogatás a kitűnő tanulóink számára. Ez az év sem kezdődhetett másképpen, hiszen a Fővárosi Nagycirkusz most is gondolt azon gyerekek megjutalmazására, akik kimagasló tanulmányi eredmény-nyel teljesítettek az előző tanévben.

Az ingyenes kiránduláson 46 gyermek vett részt 4 felnőtt kíséretében. Az utazást és az előadást nagy várakozás előzte meg, mind a tanulók, mind a kísérő pedagó-gusok részéről. Szeptember 8-án reggel 7 órakor indult a csoport Budapestre.

A korai időpont ellenére az utazás jó hangulatban telt, ahogy közeledtünk a főváros felé, az izgalom egyre csak fokozódott.

Az előadás minden várakozásunkat felül múlta. Egyik ámulatból a másikba estünk a különböző produkciók láttán. A két órás műsor alatt állatidomárok, légtornászok, akrobaták, bűvészek, és a porondon kialakított különleges szökőkútrendszer vízi effektjei szórakoztatta a közönséget.

A fárasztó nap végén, mindenki élményekben gazdagon térhetett haza.

Kirándulásunk tanulságaként levonható, hogy tanulni megéri, hiszen ilyen külön programokon vehet részt, aki jól teljesít az iskolában.

Biró Lajos

tanító

 

error: Content is protected !!