A FeHoVa látogatói voltunk

A FeHoVa látogatói voltunk

A Tiszai Pecasuli szakkör évek óta nagy népszerűségnek örvend iskolánk tanulói között. Nem véletlenül. Február 15-én is egy érdekes programon vehetett részt a szakkör 40 tanulója 5 kísérő pedagógussal, a Budapesten megrendezett FEHOVA kiállításon. Mi is a FeHoVa?

Maga a paradicsom azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik szeretik a szabadidejüket a természetben eltölteni, hisz ezen a kiállításon a horgászat, a vadászat és a fegyverek körül forog a világ. Rengeteg világmárka, cég és kézműves magánszemély képviseltette magát, és mutatta be szebbnél szebb − és ami talán ennél is fontosabb ─ jobbnál jobb termékét.

A tanulók részt vettek a Tiszai Pecasuli pavilonjánál megrendezett vetélkedőn, ahol az eddig megszerzett tudásukkal különböző ajándékokhoz juthattak. Az elméleti teszten kívül halfelismerésben és ügyességi feladatokban mérték össze felkészültségüket a többi intézmény diákjaival.

A szervezett program végén a gyerekeknek arra is jutott idejük, hogy a kiállítás és vásár területén gyönyörködhessenek a rengeteg kiállított termékben, illetve vásárolhattak is közülük.

A kirándulásról szóló élményeket a mai napig szívesen idézem fel a Pecasulis foglalkozásokon, hiszen a gyerekek csodálatos programon vehettek részt.

Bíró Lajos

                                                                                                              tanító

 

error: Content is protected !!