Labdarúgás hírek

Labdarúgás hírek

A szeptemberi csengőszó nem csak a tanulás és az iskola kezdetét jelenti nálunk, hanem a Bozsik Labdarúgó Programok elindulását is egyben.

Már az első héten elkezdtük a felkészülést, ki-ki a saját korosztályával 7, 9, 11 és 13 éves korcsoportban, aki pedig „kiöregedett”, az az U-16-ban folytathatja tovább. Szoros együttműködés van az iskola és a KESE labdarúgó szakosztálya között, ők biztosítják a versenyt, mi pedig a versenyzők 90%-át.

A mérkőzések Kunhegyesen, Fegyverneken és Karcagon kerülnek megrendezésre hétről hétre. Nagyon komoly elvárásoknak kell megfelelnünk, a tornákon az MLSZ küldöttei rendszeresen részt vesznek, és figyelik a labdarúgókat, na és a lebonyolítást.

Az egyesületi program mellett neveztünk a Bozsik Intézményi Programba is, ahol olyan diákjaink ölthetnek mezt, és focizhatnak, akik az egyesületi programban nem jutnak szerephez. Itt lányokat is nevezünk, akik mellesleg nem is ügyetlenek.

A program által rengeteg új szerhez, sporteszközhöz jutunk, ami biztosítja labdarúgóink számára a megfelelő körülményeket. Hétről hétre szemmel látható a gyerekek fejlődése, úgy gondolom, hogy az edzések és a rendszeres játék meghozza a kívánt eredményt.

Egy jó focista ott van, ahol a labda. Egy nagyszerű focista ott van, ahol a labda lesz!”

HAJRÁ DÓZSA!

Tatai Tibor

testnevelő

error: Content is protected !!