Dózsás iskolahívogató

Dózsás iskolahívogató

Iskolahívogató programsorozatunk soron következő rendezvénye volt a Szülői tájékoztató és játékos foglalkozás november 26-án.

Fontos feladatunknak tartjuk, hogy bemutassuk iskolánkat leendő elsőseinknek. A negyedikes tanító nénik és diákok nagy-nagy szeretettel készültek a Márton-napi táncos műsorukkal és a kreatív foglalkozásukkal. A rossz idő ellenére sokan eljöttek és nagyon jól érezték magukat. Először igazgatónő köszöntötte vendégeinket. Ezután végigsétáltunk a folyosókon, megnéztük az informatikatermet, a tornatermet, a könyvtárat, az ebédlőt. Képes prezentáció segítségével illusztráltuk mindennapjainkat, szokásainkat. Megnézhették a kis óvodások a nagyok zenés műsorát, majd elkészítették a saját fejdíszüket is. Ezt a részt közös tánccal zártuk.

A következő részben játszhattak a gyerekek a tanulói laptopokkal és tabletekkel.  Minden kis ovis gyakorlott mozdulattal, ügyesen használta az eszközöket. Nagy érdeklődés kísérte foglalkozásainkat.

Reméljük, megtetszett iskolánk és a legközelebbi alkalommal is ilyen sokan eljönnek.

Találkozzunk a 2018. december 20-án 10.00 órakor kezdődő karácsonyi műsorunkon, melyre szeretettel várunk minden kunhegyesi nagycsoportos óvodást és szüleit a Művelődési  Központban.                                                          

Doma Istvánné

error: Content is protected !!