„Én táncolnék veled…”

„Én táncolnék veled…”

Immár 30 éves hagyomány a Dózsában a társastánc tanfolyam a nyolcadikosoknak. Januártól márciusig hetente egyszer találkozunk a tornateremben, ahol Bakonyi István táncpedagógus vezetésével azon igyekszünk, hogy a diákok elsajátítsanak hét táncot (legalábbis az alaplépéseket). A táncrend: bécsi keringő, tangó, cha-cha-cha, csárdás, foxtrott, rock and roll, rumba.

Nem volt egyszerű, de a március 23-i vizsgabálra letisztultak a lépések, javult a ritmusérzék, és így a gyerekek büszkén kiállhattak a szülők, nevelők, barátok elé. Ügyesek voltak, nagy sikert arattak. A nézők tapsviharral jutalmazták őket.

Az idén a zsüri és a közönség szerinti legjobbak: Fábián Ivett, Kun Réka, Bodnár István, Szelekovszky István. A többi táncoslábú lány és fiú is kapott jutalmat: egy-egy kabalát, aszerint, hogy melyik táncban volt a legügyesebb.

Gratulálok minden résztvevőnek. Köszönet a szülőknek, hogy lehetővé tették gyermeküknek a tanfolyamon való részvételt. Jövőre találkozunk ismét a leendő nyolcadikosokkal a jó hangulatú táncórákon. A győzteseket szeretettel várom a zsűribe!

Mindenkinek kellemes tavaszi napokat, jó egészséget kíván:

Gál Ildikó

szervező

error: Content is protected !!